NässjöHus tillverkar nyckelfärdiga hus efter dina önskemål

Lediga tomter

Nyproduktion i Stöpen

Välkommen till drömlivet i Stöpen i Skövde kommun, här har du nära till allt du kan önska dig.

Stöpen

En dryg mil norr om Skövde och tre mil söder om Mariestad ligger Stöpen, ett trevligt samhälle med villakaraktär. Här bor nu cirka 1 330 invånare.

NässjöHus

Nära till naturen.

Vi kan stolt presentera den allra senaste nyproduktionen i ett av Skövde kommuns mest eftertraktade områden – Stöpen. Här kan du äntligen förverkliga din dröm om det perfekta hemmet i ett välplanerat suterränghus om cirka 165 kvm.

Med en blandning av modern arkitektur, närhet till natur och stadsliv, erbjuder detta projekt det ultimata boendet för både unga familjer och erfarna bostadsägare. Du får fördelen av att bo i ett lugnt och familjevänligt område samtidigt som du har nära till stadens alla bekvämligheter. Njut av härliga promenader längs närliggande parker, eller ta en kort bilresa till centrum där du hittar ett stort utbud av butiker och restauranger. Dessutom finns en nybyggd förskola inom några hundra meter från ditt nya hem samt låg-mellan och högstadieskola finns inne i samhället.

Interiört har husen ljusa, fräscha och luftiga ytor, vilket skapar en perfekt miljö för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Husen inrymmer 4 sovrum, kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, 2 badrum varav det ena har bastu, tvättavdelning och allrum. Dessutom har du i anslutning till villan bra förråd och carport.

Vi ger dig valmöjligheten att flytta in i ett nyckelfärdigt hus eller, om du vill göra mycket utav arbetet själv finns möjligheten att köpa stommen. Anpassa efter vad som passar dig och dina förutsättningar. Observera att priset är ett frånpris beroende på vilka delar av entreprenaden du vill ha utfört.

Säkra din dröm om det perfekta hemmet idag! Mäklarbyrån Andersson & Andersson står redo att guida dig genom processen tillsammans med oss på Nässjöhus.

 

Pris

fr. 3 575 000 kr

Bostadstyp

Villa

Upplåtelseform

Äganderätt

Antal Rum

6 rum

Boarea

165 m²

Tomtarea

871 m²

BOKA MÖTE

Om du har några frågor om huset, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Athena Jonsson

Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

Skicka E-post
+46 (0)733-205 029