NässjöHus tillverkar nyckelfärdiga hus efter dina önskemål

Om företaget

NässjöHus

Trygga, stabila och vackra bostäder.

Med vår erfarenhet och dina drömmar skapar vi hus att leva länge i.

NässjöHus

Precis som du vill ha det.

Vi på NässjöHus kan det här med bostäder. Vi vet hur man bygger tryggt, stabilt och snyggt – och vi vet hur man får folk att trivas.

NässjöHus har funnits sedan 1970-talet och ägs sedan 1997 av Grimstorps Byggkomponenter, vi har sedan 1990-talet garanterat smidiga köp av hållbara och monteringsfärdiga hus.

Vi har lång och gedigen erfarenhet och vet vad som håller i längden, vilket gör att vi kunnat mejsla fram det absolut bästa sättet att bygga hus på. Vi använder oss av så kallade storblock, vilket betyder att väggar med fönster och andra större komponenter förtillverkas för att sedan sättas ihop på plats. Det sparar mycket tid att bygga så, och ger oss samtidigt utrymme för finlir och speciallösningar väl på plats på tomten.

Alla våra hus är unikt anpassade efter respektive kunds önskemål.

Produktion
Alla komponenter tillverkas till ett monteringsfärdigt hus för hand, men med moderna hjälpmedel i våra ändamålsenliga produktionslokaler. Med den manuella tillverkningsprocessen kan vi tillverka husen precis som kunden önskar, och vi kommer helt ifrån känslan av “kataloghus”.

Våra monteringsfärdiga hus byggs av hantverkare med en stor yrkesstolthet och ingenting lämnas åt slumpen. Våra kunder ska alltid känna sig trygga med att de får ett kvalitetshus att leva länge i.

Från skiss till monteringsfärdigt hus

Innan vi börjar köpa in material och tillverka komponenter så tar vi fram skisser tillsammans med kund i ett nära samarbete.

Vi lyssnar noga på de önskemål och tankar som kund har innan arbetet på ett monteringsfärdigt hus påbörjas, allt för att vara säkra på att det blir rätt från början och för att kund ska bli nöjd. Trots allt så är huset vi bygger något som man ska leva i under en lång tid vilket gör det desto viktigare att det monteringsfärdiga huset blir gjort så som kund vill ha det.